Ντόντσιτς μετά την ήττα από τους Τίμπεργουλβς: «Πρέπει να πασάρω περισσότερο»

0

Ο Λούκα Ντόντσιτς στις δηλώσεις του μετά την ήττα των Λέικερς τόνισε πως οι «Λιμνάνθρωποι» δεν ήταν αρκετά physical και υπογράμμισε πως πρέπει να πασάρει περισσότερο.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ηττήθηκαν με 117-95 από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Game 1 των play-offs του ΝΒΑ. Ο Λούκα Ντόντσιτς τελείωσε τον αγώνα με 37 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Στις δηλώσεις του ο Σλοβένος αστέρας τόνισε πως οι Λέικερς δεν ήταν αρκετά physical και υπογράμμισε πως θα πρέπει ο ίδιος να μοιράζει περισσότερο την μπάλα. Ακόμα, είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Νομίζω ήταν physical. Πέτυχαν πολλά τρίποντα. Πρέπει να περιορίσουμε τα τρίποντά τους και δεν ήμασταν physical. Έτρεχαν, έκαναν ό,τι ήθελαν. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι.

Στην τέταρτη περίοδο παίξαμε όπως παίζουμε. Παίξαμε physical, όλοι ήταν συγκεντρωμένοι και μετά σταματήσαμε. Πρέπει να είμαστε πιο physical. Είναι 48 λεπτά, όλες οι κατοχές μετράνε.

Πρέπει να πασάρω περισσότερο. Προσπαθώ να δίνω τον ρυθμό νωρίς, αλλά μόνο μία ασίστ, αυτό δεν είναι καλό για εμένα.

Ήταν υπέροχη ατμόσφαιρα. Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρώτη νίκη αλλά είναι στις 4. Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα. Το κοινό ήταν καταπληκτικό. Μας υποστήριζαν όταν χάναμε».

sdna.gr