Ο Ναν απειλεί τον Σάσα για το βραβείο του πρώτου σκόρερ της σεζόν!

0


Ο Κέντρικ Ναν χρειάζεται 34 πόντους στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Εφές για να κατακτήσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ Alphonso Ford.

Με τα τωρινά δεδομένα και με πέντε αναμετρήσεις να απομένουν για να ολοκληρωθεί η 38η αγωνιστική, ο Σάσα Βεζένκοβ βρίσκεται μια ανάσα από το βραβείο. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά και τελείωσε την κανονική διάρκειας της EuroLeague με 19.4 πόντους κατά μέσο όρο, αγωνιζόμενος σε 34 από τα 38 παιχνίδια.

Ωστόσο, ελπίδες να κατακτήσουν το φετινό Alphonso Ford Trophy έχουν ο Κέντρικ Ναν και ο Ναντίρ Χίφι, που αγωνίζονται απόψε και μετρούν 19 πόντους μ.ό. έως τώρα. Η διαφορά έγκειται στα δεκαδικά ψηφία, αφού καθένας εκ των τριών μονομάχων έχει άλλο αριθμό συμμετοχών.

Ο Αμερικάνος γκαρντ του «τριφυλλιού» χρειάζεται απόψε κόντρα στην Εφές να πετύχει 34 πόντους ώστε να πάρει το βραβείο, ενώ ο Χίφι καλείται να βάλει 35 στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρί με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας.

Μπορεί ο Ναν να τα καταφέρει; Τι λέτε;