Ο Dylan Harper συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φετινά playoffs και πλέον το όνομά του βρίσκεται δίπλα σε μερικούς από τους μεγαλύτερους θρύλους των San Antonio Spurs.
Με τους 12 πόντους που σημείωσε στη μεγάλη νίκη των Spurs απέναντι στους Thunder, ο νεαρός rookie έφτασε συνολικά τους 235 πόντους στα playoffs και ανέβηκε στη 2η θέση των κορυφαίων rookie scorers στην ιστορία του οργανισμού, ξεπερνώντας τον θρυλικό Manu Ginóbili!
📊 Οι κορυφαίοι rookie playoff scorers στην ιστορία των Spurs:
• David Robinson – 243 πόντοι
• Dylan Harper – 235 πόντοι
• Manu Ginóbili – 226 πόντοι
• Tim Duncan – 186 πόντοι
• Tony Parker – 155 πόντοι
Το πιο εντυπωσιακό; 👀
Ο Harper απέχει πλέον μόλις 9 πόντους από το να ισοφαρίσει τον David Robinson στην κορυφή της λίστας!
Οι Spurs επιστρέφουν στους NBA Finals για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια και η νέα γενιά του San Antonio δείχνει έτοιμη να γράψει τη δική της δυναστεία, με τον Victor Wembanyama και τον Dylan Harper να οδηγούν το franchise στη νέα εποχή.







