Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Παναγιώτης Μάρκου

0
Screenshot

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Μάρκου, βάζοντας τέλος στην κοινή τους πορεία έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του Κύπριου καλαθοσφαιριστή στους «γαλαζοκίτρινους».  

Ο Μάρκου αποτέλεσε σημαντικό μέλος της ομάδας κατά την τελευταία τριετία, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε μια περίοδο με αρκετές προκλήσεις αλλά και σημαντικές στιγμές για την ΑΕΛ.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας ευχαρίστησε τον αθλητή για την προσφορά, τον επαγγελματισμό και την παρουσία του στο σωματείο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Με την αποχώρηση του Παναγιώτη Μάρκου, η ΑΕΛ συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που θα διαμορφώσουν το ρόστερ της ομάδας.

Το CyprusBasket εύχεται στον Παναγιώτη Μάρκου κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και καλή συνέχεια στο επόμενο κεφάλαιο της μπασκετικής του διαδρομής.