ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΠΑΕΕΚ δημιουργεί ομάδα καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα!

0
Screenshot

Μια ιστορική πρωτοβουλία, η οποία ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για την ΠΑΕΕΚ και τον κυπριακό αθλητισμό, αποκαλύπτει το CyprusBasket.


Με ενέργειες του προέδρου της, Χρήστου Μελεούνη, η ΠΑΕΕΚ προχωρά στη δημιουργία ομάδας καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα και ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο σχετικό πρωτάθλημα!

Ναι, καλά ακούσατε. Η ιστορική ομάδα της Κερύνειας διευρύνει την αθλητική και κοινωνική της δράση, κάνοντας ένα ουσιαστικό βήμα προς τη συμπερίληψη και την παροχή ίσων ευκαιριών μέσα από τον αθλητισμό.

Από πρόεδρος… και παίκτης ο Χρήστος Μελεούνης!

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, βρίσκεται αλλού: ο Χρήστος Μελεούνης δεν θα περιοριστεί στον διοικητικό και οργανωτικό ρόλο του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ θα φορέσει και την αγωνιστική φανέλα της ομάδας, συμμετέχοντας ως παίκτης στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα!

Μια κίνηση που αποδεικνύει ότι ο ίδιος πιστεύει έμπρακτα στο νέο εγχείρημα. Δεν παρακολουθεί την προσπάθεια από απόσταση, αλλά μπαίνει μπροστά και στο αγωνιστικό κομμάτι, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα συμμετοχής, συμπερίληψης και προσφοράς.

Καθοριστική η στήριξη του Κεραυνού

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον Κεραυνό Στροβόλου, ο οποίος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία και συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια δημιουργίας της νέας ομάδας.

Η στήριξη του Κεραυνού αποδεικνύει ότι οι πραγματικά μεγάλες ομάδες δεν κρίνονται μόνο από τους τίτλους και τις επιτυχίες τους μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά και από την κοινωνική τους προσφορά.

Σημαντική είναι και η προσωπική συμβολή του Μιχάλη Παπαδόπουλου, ο οποίος βοηθά έμπρακτα ώστε η πρωτοβουλία να προχωρήσει και η ΠΑΕΕΚ να μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρωτάθλημα.

Στην προσπάθεια συνδράμει και ο Ήφαιστος, ενώ μέσα από τη συνεργασία με τις υφιστάμενες ομάδες θα εξασφαλιστούν τα απαραίτητα αγωνιστικά τροχοκαθίσματα για τα πρώτα βήματα του νέου συνόλου.

Κίνηση με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα

Η απόφαση του Χρήστου Μελεούνη είναι μια ενέργεια που αναμένεται να μείνει στην ιστορία της ΠΑΕΕΚ. Δεν πρόκειται απλώς για τη δημιουργία ακόμη ενός αγωνιστικού τμήματος, αλλά για μια πρωτοβουλία με βαθύ κοινωνικό περιεχόμενο.

Η νέα ομάδα θα προσφέρει σε αθλητές την ευκαιρία να αγωνιστούν οργανωμένα, να εκπροσωπήσουν την ΠΑΕΕΚ και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για ολόκληρη την κοινωνία.

Η συνεργασία της ΠΑΕΕΚ με τον Κεραυνό, τον Ήφαιστο και τους ανθρώπους που υπηρετούν την καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα: όταν οι ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο αθλητισμός μπορεί πραγματικά να αλλάξει ζωές.

Η ΠΑΕΕΚ μπαίνει πλέον σε ένα καινούργιο γήπεδο, με τον ίδιο τον πρόεδρό της να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή — όχι μόνο διοικητικά, αλλά και αγωνιστικά. Μια ομάδα που, πριν ακόμη αγωνιστεί, έχει ήδη πετύχει την πρώτη και σημαντικότερη νίκη: τη νίκη της συμπερίληψης, της συνεργασίας και του σεβασμού.