Με εντυπωσιακή εμφάνιση άρχισε τις υποχρεώσεις του στο International Wheelchair Basketball Cup ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ, επικρατώντας του Κεραυνού Rollers με 72-23 στο «Κώστας Παπαέλληνας».
Οι «πράσινοι» μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 21-4 στην πρώτη περίοδο, επιβάλλοντας από νωρίς τον ρυθμό τους. Ο Κεραυνός προσπάθησε να αντιδράσει στη δεύτερη περίοδο, όμως ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια μπροστά με 37-14.
Η ελληνική ομάδα συνέχισε με την ίδια ένταση και μετά την ανάπαυλα, περιορίζοντας τους γηπεδούχους στους μόλις εννέα πόντους σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Με επιμέρους σκορ 35-9 στις δύο τελευταίες περιόδους, διαμόρφωσε το τελικό 72-23.
Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Νότης Τσίλης με 24 πόντους και 11/17 σουτ. Ο Adryan Powell πρόσθεσε 17 πόντους, ενώ ο Σταύρος Δίτσης πέτυχε 14 και ο Απόστολος Μούγιος 9.
Για τον Κεραυνό Rollers, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σωτήρης Χριστοδούλου με 8 πόντους, ενώ συνολικά η κυπριακή ομάδα δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην εξαιρετική άμυνα των «πρασίνων».
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32/64 σουτ, σημείωσε 46 πόντους μέσα από τη ρακέτα και 21 στον αιφνιδιασμό. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 300 φίλοι του αθλήματος.
Τα δεκάλεπτα: 4-21, 14-37, 21-56, 23-72.





