Η μπασκέτα της γειτονιάς ξαναζωντανεύει στον Άγιο Δομέτιο!

0

Τα γήπεδα στήνονται, οι ομάδες ετοιμάζονται και ο Άγιος Δομέτιος παίζει και φέτος street basketball!


Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, το Ais Demetis 3on3 Street Ball Festival επιστρέφει δυναμικά από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2026, μετατρέποντας το Α’ Δημοτικό Αγίου Δομετίου σε σημείο συνάντησης για όλους όσοι αγαπούν το μπάσκετ, τη μουσική και τη ζωντάνια της γειτονιάς.

Το τριήμερο φεστιβάλ υπόσχεται πλούσια αγωνιστική δράση, θέαμα, μουσική, street food και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Οι κατηγορίες

  • Ανδρών
  • Γυναικών
  • U18 Ανδρών
  • U16 Ανδρών
  • U16 Γυναικών
  • U12 Μικτό

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή:

📞 Τηλέφωνο: 99 661195
📝 Φόρμα εγγραφής: Δηλώστε συμμετοχή εδώ⁠

Διοργανωτές είναι η ιστορική ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου και οι Blue Cats, με μεγάλο χορηγό την Ύδρα Ασφαλιστική.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Specchio, Nexxie Group, Kawacom, Lasertron και V&M Sound & Light.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Σχολικής Εφορείας Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας, με την υποστήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το CyprusBasket.net και το OlataSports.com.

Σε μια περιοχή με βαθιά μπασκετική παράδοση, το παιχνίδι βγαίνει ξανά έξω, κοντά στον κόσμο και στην καρδιά της γειτονιάς. Μικροί και μεγάλοι, παρέες, φίλοι του αθλήματος και ομάδες κάθε επιπέδου παίρνουν θέση στο γήπεδο για τρεις ημέρες γεμάτες street basketball.

Η μπασκέτα είναι έτοιμη.

Η γειτονιά επίσης. Εσύ; 🏀🔥