𝝟𝝤𝝞𝝢𝝤𝝥𝝤𝝞𝝜𝝨𝝜 𝝬𝝤𝝦𝝜𝝘𝝞𝝟𝝜𝝨 𝝨𝝪𝝢𝝚𝝦𝝘𝝖𝝨𝝞𝝖𝝨 𝝡𝝚 𝗦𝗠𝗔𝗥𝗧 𝗔𝗦𝗦𝗘𝗧𝗦

0
Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια την χορηγική συνεργασία με την εταιρεία κτηματομεσητικών SMART ASSETS.
Smart Assets θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στo μπροστινό μέρος της επίσημης αγωνιστική εμφάνισης της ομάδας μας, στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας , στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας και στο Νίκος Σολομωνίδης Αρένα μέχρι τον Μάιο του 2023.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για το Βίντεο
Λίγα λόγια για την Smart Assets:
Η Smart Assets είναι μια αδειοδοτημένη κτηματομεσιτική εταρεία με έδρα την Λεμεσό όπου προσφέρει πληθώρα ακινήτων σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου αγοράστή. Με τριάντα χρόνια παρουσίας στον κλάδο, αποτελεί εγγύηση για κάθε συναλλαγή αλλά και ποιοτικής εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη.
Ως η κορυφαία εταιρεία του κλάδου προσφέρει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο με πάνω από 20.000 ακίνητα, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών, επενδυτικών ακινήτων, τουριστικών ανέσεων, πολυτελών οικειών και γη. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και μια εκτενή συλλογή περιουσιακών στοιχείων, μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες κάθε πελάτη.
Για την Smart Assets αποτελεί πάντα προτεραιότητα ο πελάτης , όπου με την σωστή καθοδήγηση και τον αφουγκρασμό των αναγκών του , αλλά και με τις διασυνδέσεις που έχουν μπορούν να επιτύχουν σε κάθε αγορά ακινήτων.
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα : https://www.smartassets.com.cy/en
Καλωσορίζουμε την εταιρεία Smart Assets στην οικογένεια της Βασίλισσας της κυπριακής καλαθόσφαιρας και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες. #aelbc #smartassets #55yearsofglory #thequeen
Coffee House