Υπόθεση Μήτογλου: Η γιατρός που τον «έκαψε» δούλευε ως μικροβιολόγος

0

Ο διεθνής αθλητής δήλωσε στο “Star” πως «η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν “θαυματουργό φάρμακο” από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτηση μου, η ίδια μου απάντησε πως ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο… καθάρισμα του οργανισμού μου», αναφερόμενος στην περιπέτεια που περνάει μετά τον έλεγχο ντόπινγκ, που του έγινε πριν από περίπου οκτώ μήνες.

Η εν λόγω γιατρός, που σύμφωνα με το “protothema.gr” εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου ως μικροβιολόγος και έκανε ενδοφλέβιες θεραπείες σε πολύ γνωστά μοντέλα, κατηγορείται για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές, καθώς και απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ και πλέον είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει πως εκμεταλλευόμενη την ιδιότητά της η γιατρός τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 χορηγούσε τις παραπάνω θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στον χώρο του πελάτη, είτε στην οικία της.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον την δικαστική οδό, με την αστυνομική έρευνα να αναφέρει πως τα παράνομα σκευάσματα που εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι εισάγονταν από τη Βουλγαρία.

Πηγή: protothema.gr