Εκτός Team USA o Άντονι Ντέιβις!

0

O Άντονι Ντέιβις αποφασίζει να μείνει εκτός training camp των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο προκειμένου να αφοσιωθεί στην νέα ομάδα του, Λος Άντζελες Λέικερς.

Image

Σημαντικό πλήγμα για δεδομένα πανίσχυρη Team USA που χάνει τον κορυφαίο κατά γενική ομολογία Αμερικανό σέντερ. Ο Άντονι Ντέιβις, σύμφωνα με το Yahoo, δεν θα δώσει το παρών στο training camp της Εθνικής ΗΠΑ, θέτοντας εαυτόν εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο 26χρονος θέλει να αξιοποιήσει το καλοκαίρι υπέρ της νέας ομάδας του, Λος Άντζελες Λέικερς, για να εμφανιστεί πανέτοιμος στην μάχη κατάκτησης του πρωταθλήματος στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Ντέιβις, που υπολογίζεται πλέον για τους Ολυμπιακούς 2020 του Τόκιο έχει δύο χρυσά με την Εθνική του, το 2012 στο Λονδίνο (Ολυμπιακοί Αγώνες) και στο Μουντομπάσκετ 2014 της Ισπανίας.

 

Los Angeles Lakers NBA basketball team introduce Anthony Davis at a news conference at the UCLA Health Training Center in El Segundo, Calif., Saturday, July 13, 2019 (AP Photo/Damian Dovarganes)

Coffee House