Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή για την Κύπρο μας !

0

Η ώρα του Λίνου Γαβριήλ έφτασε, ο κόουτς μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό με μοναδικά επιτεύγματα ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο διηπειρωτικό τουρνουά την FIBA που ουσιαστικά αποτελεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων από τέσσερις ηπείρους !

Image

Στις 10 Φλεβάρη η καρδιά του παγκόσμιου μπάσκετ θα χτυπάει στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Τενερίφη όπου ο δικός μας Λίνος Γαβριηλ και η πρωταθλήτρια NBA BAL Monastir θα εκπροσωπήσουν την Αφρική στο διηπειρωτικό ενάντια στο μεγαθήριο που λέγετε Τενερίφη στην εδρας της, την πρωταθλήτρια ουσιαστικά του Basketball Champions league που θα εκπροσωπεί την Ευρώπη στην διοργάνωση, η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια μεν αλλά η συμμετοχή του κοούτς για εμάς στην Κύπρο είναι το μεγάλο γεγονός της διοργάνωσης .

Στον άλλη ημιτελικό οι Vipers οι πρωταθλητές του NBA GLEAGUE θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής Sao Paolo από την Βραζιλία.

No description available.

Στις 12 Φλεβάρη θα διεξαχθεί ο μικρός και μεγάλος τελικός .

Ακόμη ένα μοναδικό κατόρθωμα για τον Λίνο Γαβριηλ που να υπενθυμίσουμε ήδη έχει γράψει ιστορία ως ο μοναδικός προπονητής από την Κύπρο και από τους ελάχιστους παγκόσμια που κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε 3 ηπείρους και ψηφίστηκε προπονητής της χρονιάς σε 4 ηπείρους ακόμη και στην Αμερική με πέρασμα επίσης από την Α1 Ελλάδος με πολύ αξιοπρεπή παρουσία !

Όλη η Κύπρος πρέπει να είναι περήφανοι για τον δικό μας άνθρωπο που γράφει ιστορία και εκπροσωπεί τον κυπριακό αθλητισμό επάξια για ακόμη μια φορά !

Καλή επιτυχία κοούτς !

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για το σχετικό βίντεο της FIBA για την διοργάνωση !

 

Σύντομα θα έχουμε και πιο πολλές λεπτομέρειες για το ρόστερ του κοουτς αλλά και των υπολοίπων ομαδων !

No description available.

Coffee House