“Απόδραση” από την Πάτρα!

0

Σε ένα ματς, όπου για 38 λεπτά ο Προμηθέας ήλεγχε, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δείξει απίστευτη συγκέντρωση και ψυχραιμία στο φινάλε και πήρε την νίκη στην Πάτρα με σκορ.

Image

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Οι Πατρινοί ξεκίνησαν καλύτερα και με τους Κλαρκ και Φαγέ να βρίσκουν τρόπο να χτυπούν την άμυνα του Παναθηναϊκού και με τους “πράσινους” να μην βρίσκουν τις αντίστοιχες λύσεις κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με +7 και σκορ 40-33, παρά τον απρόσμενο τραυματισμό του Κλαρκ.

Στο δεύτερο μέρος και χωρίς τον Αμερικανό ηγέτη τους οι παίκτς του Αγγέλου κατάφεραν να φτάσουν ακόμα και στο +11, χάρη κυρίως στους Φαγέ και τον εκπληκτικό Γκίκα. Ωστόσο η είσοδος του Παππά και το ανέβασμα των Μπουρούση και Τζέιμς έκλεισε τη διαφορά. Ο Προμηθεάς κρατούσε το ματς στα χέρια του μέχρι και 1.30” πριν τη λήξη όπου ο Τζέιμς έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Γκίκας απάντησε, ο Τζέιμς επίσης και με 25” για το τέλος και σκορ 69-70, ο Παπαντωνίου έχασε την μπάλα και έκανε φάουλ στον Παππά. Ο Έλληνας γκαρντ ευστόχησε και στην τελευταία επίθεση ο Τζεντίλε έκλεψε τη μπάλα χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό μία σημαντική νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 40-33, 54-49, 69-72

MVP: Ο Νίκος Παππάς με 14 πόντους, άλλαξε τη ροή του ματς, ενώ πέτυχε και τις κρίσιμες βολές στο φινάλε.

KEY FACTOR: Η εμπειρία των παικών του Πασκουάλ.

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ: Ο τραυματισμός του Κλαρκ, στον οποίο ευχήθηκαν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού περαστικά στο φινάλε.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ: Ο Νίκος Γκίκας με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν εξαιρετικός.

 

Coffee House