Απόλυτη στήριξη στον Κύπριο διαιτητή

0

Ξεκινάει σήμερα στο Κίτιον το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας Ανδρών και όπως έγινε χθες γνωστό κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου, δια στόματος προέδρου, στα παιχνίδια θα σφυρίξουν ΜΟΝΟ Κύπριοι διαιτητές! Σωστό, λάθος, ή απλά ένα μεγάλο… ρίσκο;

Image

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη! Κατά το παρελθόν οι ντόπιοι διαιτητές έχουν κατηγορηθεί έντονα πως στην πλειοψηφία τους δεν έχουν τις ικανότητες να σηκώνουν το “βάρος” μεγάλων αγώνων, γι’ αυτό και στα κρίσιμα παιχνίδια, έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε έμπειρους ρέφερι από την Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Τα παράπονα δεν ήταν άδικα, καθώς διαπιστώσαμε και με τα μάτια μας τραγικά λάθη και έλλειψη προσωπικότητας από τους περισσότερους. Με τον καιρό τα πράγματα αλλάζουν! Οι ικανότεροι εξ’ αυτών έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες και τα βήματα προόδου είναι διαρκή. Δεν λέμε πως έχουν φτάσει ακόμα σε top επίπεδο, αλλά σίγουρα τους αξίζουν ευκαιρίες και στήριξη, γιατί μόνο έτσι θα γίνουν καλύτεροι.

Αυτό σκέφτηκαν και στην ΚΟΚ και αποφάσισαν να τους δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Φάιναλ Φορ, προκειμένου να δοκιμάσουν και οι ίδιοι τους εαυτούς τους, ώστε να διαπιστώσουν αν μπορούν να αλλάξουν επίπεδο.

Σιγά-σιγά έρχονται κι άλλοι από πίσω και όσο θα περνούν τα χρόνια, τόσο η παρακμή θα απομακρύνεται από τον… γκρίζο χώρο και αυτό θα βελτιώσει και την ποιότητα των αγώνων/

Coffee House