Παραμένει… νοσοκομείο ο Ολυμπιακός!

0

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχε παραχωρηθεί στους παίκτες από τον αποκλεισμό κόντρα στη Ζαλγκίρις για τη συνέχεια της Euroleague και τα προβλήματα παραμένουν πολλά.

Image

Αρχικά, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει εκτός για 20 ημέρες. Το πρωί της Κυριακής (29/4) είχε γίνει γνωστή και η απουσία του Πρίντεζη για το ίδιο διάστημα, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στα δάκτυλα του ποδιού του.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν σταματούν εκεί. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν προπονήθηκε χθες (29/4), καθώς έχει ενοχλήσεις στη μέση του, ενώ οι Παπανικολάου και Τιλί ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα νιώθουν πόνο στα γόνατά τους.

Επίσης, ο Μπόγρης εδώ και αρκετές ημέρες έχει υποστεί μερική ρήξη μηνίσκου, ωστόσο έπειτα από δική του απόφαση συνεχίζει να αγωνίζεται.

Τέλος, ο Γιάνις Στρέλνιεκς αισθάνεται πόνους στην πλάτη του.

Χωρίς υπερβολή, ο Ολυμπιακός θυμίζει… νοσοκομείο και όλοι τρέχουν να προλάβουν τα πλέι οφ, ώστε να είναι απόλυτα υγιείς, προσπαθώντας να αγωνιστούν και στους 3 αγώνες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Coffee House