Ά´ ΑΝΔΡΩΝ: ΑΕΚ-ΕΝΠ στο μεσοβδόμαδο μενού με ντέρμπι αποδείξεων

0

Στο πιο ενδιαφέρον μεσοβδόμαδο παιχνίδι η ΑΕΚ του Νικόλα Παπαδόπουλου υποδέχεται στο Κίτιον την ΕΝΠ του Μιχάλη Κακιούζη σε ένα ντέρμπι που έχει πολύπλευρο ενδιαφέρον. Από τη μία η διπρόσωπη κιτρινοπράσινη αρμάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου που έχει τα φόντα και την ποιότητα να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο (το έδειξε λυγίζοντας Κεραυνό και ΑΠΟΕΛ) όμως δεν έχει βρει την απαιτούμενη σταθερότητα αφού ‘πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων’ τα δύο ροζ φύλλα σε ντέρμπι χάνοντας στη συνέχεια από Ομόνοια και ΕΘΑ.

Επέστρεψε στις επιτυχίες κάνοντας δύο συνεχόμενες νίκες αφού επιβλήθηκε του ΑΠΟΠ και της ΑΕΛ και κατεβαίνει στο αυριανό ντέρμπι (Τετάρτη 11/11 – 19:00) για να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της άνοδο. Από την άλλη η εντυπωσιακή Remedica ΕΝΠ μετά τις 4 συνεχόμενες νίκες ηττήθηκε εντός έδρας από τον Απόλλωνα πραγματοποιώντας μάλιστα το χειρότερο φετινό της ημίχρονο και ταξιδεύει στη Λάρνακα για να επιστρέψει στις νίκες και να αποδείξει ως είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα αφού στοχεύει να φτάσει ψηλά.

Το παιχνίδι έρχεται σε μία παράξενη χρονικά στιγμή αφού η παρέα του Ίνγκραμ προέρχεται από ήττα και σε τυχόν νέα αποτυχία έχει στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσει μόλις 72 ώρες αργότερα τον Κεραυνό με το αυριανό ντέρμπι να αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο -έστω και ανεπίσημο- ραντεβού στο Τουρνουά Δώρος Ισαάκ (27 Σεπτεμβρίου) οι βυσσινί είχαν διαλύσει τους Λαρνακείς με 88-59 -σε ένα αγώνα που φυσικά δε θα έχει καμία σχέση με τον αυριανό-.

Coffee House