Α.Πάντζιαρος στο CB : “Θέλουμε τον κόσμο του Αχιλλέα στο πλευρό μας!”

0

Μετα από επικοινωνία της ιστοσελίδας μας με τον αρχηγό του Αχιλλέα Καιμακλίου, Ανδρέα Πάντζιαρο μας παραχώρησε συνέντευξη στην οποία απάντησε σε όλα μας τα ερωτήματα μιλώντας για την ομάδα του, τους στόχους, το νέο προπονητή Μιχάλη Τσαγγαρίδη, τη δυναμικότητα των ομάδων ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας του να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια.


-Ανδρέα καλησπέρα. Η έναρξη της σεζόν βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά, ποιοι είναι οι στόχοι του Αχιλλέα φέτος;

-Φέτος, όπως και κάθε χρόνο ο στόχος της ομάδας μας είναι φυσικά η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε σε μια διάδοχη κατάσταση, με καινούριο προπονητή και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος.


-Θα μπορούσαμε να πούμε πως είστε το φαβορί στο φετινό μαραθώνιο;

-Δε μπορώ να γνωρίζω αν είμαστε το φαβορί αφού έχουν γίνει πολλές αλλαγές στα ρόστερ και δεν έχουμε ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για τη δυναμικότητα των ομάδων όμως σίγουρα ανήκουμε στο γκρουπ των διεκδικητών.

 

-Ποιους θεωρείς στην παρούσα φάση συνδιεκδικητές του τίτλου της Β1;

-Με τα όσα έχω ακούσει και έχω δει μέχρι τώρα θα έλεγα πως θα παλέψουμε με Αχιλλέα Αγρού, Άτλαντα και ίσως ΕΝΑΔ.

 

-Η ομάδα γύρισε σελίδα και τον κόουτς Σιακαλλή διαδέχτηκε ο κόουτς Τσαγγαρίδης. Ποιες είναι οι -μέχρι τώρα- εντυπώσεις σας από τον καινούριο προπονητή;

-Ο κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και κουβαλά το δικό του στιλ και τη δική του φιλοσοφία. Οι εντυπώσεις μας μέχρι στιγμής είναι άριστες αφού με τον κόουτς Τσαγγαρίδη δουλεύουμε σκληρά, ενώ αγαπά και απολαμβάνει αυτό που κάνει. Είναι επίμονος και θέλει να εμφυσήσει τα δικά του στοιχεία στο παιχνίδι μας ενώ από μέρους μας υπάρχει η διάθεση και όρεξη για δουλεια και αυτό θα φανεί και στο γήπεδο.

 

-Αρχηγέ, για το τέλος, θα ήθελες να στείλεις το δικό σου μήνυμα στον κόσμο του Αχιλλέα Καιμακλίου;

-Θέλουμε όσο τίποτα ο κόσμος του Αχιλλέα να επιστρέψει στο γήπεδο. Πρέπει να στηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και ΜΟΝΟ με τη βοήθεια του θα επιστρέψουμε στην κορυφή και θα πάρουμε την ομάδα εκεί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ της αξίζει να βρίσκεται!

Coffee House