ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Με σπασμένα τα φρένα και το μυαλό στα ντέρμπι!

0

Η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου φαίνεται να έχει βρει ρυθμό, παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικό μπάσκετ.

Η προσθήκη του Ντέιβις όχι μόνο δεν την αποσυντόνισε αλλά την ανέβασε και επίπεδο με τους Λαρνακείς να είναι ομάδα που κερδίζει… και τους ουδέτερους με το μπάσκετ που παρουσιάζει.

Η φονική περιφέρεια με Σνάιντερ, Σίζο, Γιανναρά και Παντελή μοιάζει να λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι ενώ Ογκμπέιντε και Μαντοβάνη αλληλοσυμπληρώνονται ενώ χρόνο κερδίζουν οι Γεωργίου και Λουκά.

Με τις 5 συνεχόμενες νίκες -συνοδευόμενες και από πολύ καλές εμφανίσεις- μπαίνει στην τελική ευθεία με 3 ντέρμπι που θα κρίνουν εν πολλοίς την κατάταξη. Παλατάκι, εντός με Απόλλωνα και… Κώστας Παπαέλληνας το πρόγραμμα των Λαρνακέων που με το 3χ3 θα βρεθούν μόνοι πρώτοι ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων.