ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ – Το ρόστερ της σεζόν 2022-2023

0

Έχοντας φτάσει κοντά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τα ρόστερ των ομάδων της Α’1 έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Μαζί και αυτό της ΑΕΛ, η οποία σε μια προσπάθεια επανόδου στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος έκανε ηχηρές μεταγραφές τόσο σε Κυπρίους όσο και ξένους με τους Moore και Τίγκα να ξεχωρίζουν.

Στις 24 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, ξεκινά με εργομετρικά και μετά αναμένεται η άφιξη των Αμερικάνων μέχρι τη Δευτέρα 29 του μηνός. Το ρόστερ αποτελείται από 7 Κύπριους και 4 ξένους. Τον Κυπριακό κορμό αποτελούν οι Μάριος Μονιάτης, Μάριος Γεωργίου, Κωνσταντίνος Γρίβας, Αδάμος Παναγίδης, Στέφανος Τίγκας, Μάριος Στυλιανού και Παναγιώτης Αντωνιάδης ενώ οι ξένοι είναι οι ακόλουθοι, Doral Moore, Brandon Averette, Tray Buchannan και Courtney Pigram. Μεγάλος στόχος της ΑΕΛ είναι η είσοδος στα playoffs και μια αξιόλογη πορεία στο Κύπελλο όπως πέρσι όπου αντιμετώπισε τον Κεραυνό στον μεγάλο Τελικό.

Προπονητής είναι ο Μάρκος Ασωνίτης και οι δύο βοηθοί είναι οι Κάλια Παπαδοπούλου και ο Αντώνης Δημητρίου. Γυμναστής είναι ο Στέφανος Θρασυβουλίδης.

Το ξεκίνημα θα είναι με φιλικά με Απόλλωνα, Αχιλλέα και με συμμετοχή στο Τουρνουά Παραλιμνίου που παίζουν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΕΝΠ και ΑΕΛ. Το Σούπερ Καπ θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.

Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις προηγούμενες χρονιές. Για πρώτη φορά τόσες πολλές ομάδες δείχνουν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.

Σαν Cyprus Basket να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ΑΕΛ.

Μείνετε συντονισμένοι στο CB για όλες τις τελευταίες ειδήσεις από Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό. #CBEverywhere