ΑΕΛ: «Ζητήσαμε αλλαγή ώρας αλλά το αίτημα απορρίφθηκε»!

0

Ανακοίνωση από την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ σχετικά με τον ορισμό του αγώνα απέναντι στη Πετρολίνα ΑΕΚ στις 15:30. Η ΑΕΛ έκανε αίτημα για αλλαγή ώρας ωστόσο απορρίφθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως PAYABL EKA ΑΕΛ , θα θέλαμε να εκφράσουμε την δυσαρεσκειά μας για τον ορισμό του αγώνα κυπέλου μεταξύ της ομάδας μας και της Πετρολίνα ΑΕΚ την 11η Μαρτίου Σάββατο, η ώρα 15:30.

Ο ορισμός ενός τέτοιου σημαντικού αγώνα, τέτοια ώρα παρουσιάζει πολλές δυσκολίες ως προς την προσέλευση του κόσμου μας. Σαφέστατα, η επιλογή να οριστεί αυτή την ώρα ο αγώνας δεν είναι προς το συμφέρον της κυπριακής καλαθόσφαιρας. Η Διοίκηση προχώρησε σε διαβήματα για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, αλλά το αίτημα μας δεν έγινε αποδεκτό.

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας στήριξε την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ με την δυναμική επιστροφή του στο Νίκος Σολομωνίδης Αρένα και αποτελεί όαση μέσα στα έρημα ως επι το πλείστον γήπεδα της Basket League. Πως γίνεται να περιορίζεις την προσέλευση οπαδών σε μια ομάδα όπου οι φιλάθλοι της αποτελούν διαφήμιση για την κυπριακή καλαθόσφαιρα;

Καλούμε τον κόσμο μας όπως κατακλύσει το Νίκος Σολομωνίδης Αρένα, το ερχόμενο Σάββατο 11 Μαρτίου και να σπρώξει την ομάδα μας προς την πρόκριση!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA ΑΕΛ»