Η ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

0

O LeBron James με μία αυθόρμητη κίνηση, λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης των Καβαλιέρς στη Βοστόνη, έκανε όλο το γήπεδο να τον χειροκροτήσει.

Οι Σέλτικς τίμησαν στο ημίχρονο του αγώνα έναν 16χρονο που γεννήθηκε με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Οι οι γιατροί πίστευαν ότι θα μείνει παράλυτος σε όλη τη ζωή του, όμως αυτός δεν τα παράτησε. Τελικά όχι μόνο κατάφερε να περπατήσει, αλλά ύστερα από ατελείωτες εγχειρήσεις και θεραπείες, έπαιξε και μπάσκετ. Ήταν μάλιστα ο MVP του πρωταθλήματος για άτομα με ειδικές ανάγκες που διοργανώνεται στη Βοστώνη κάθε χρόνο.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς συγκινήθηκε τόσο πολύ όταν είδε την ιστορία του Άαρον Μίλερ, που κατεθύνθηκε προς το μέρος του νεαρού με σκοπό να τον συγχαρεί. Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, του έδωσε και τα παπούτσια του

“Δεν άκουσα όλη την ιστορία του επειδή ο κόουτς σχεδίαζε ένα σύστημα εκείνη την ώρα, είδα όμως ψηλά στο jumbotron τι έχει περάσει και που βρίσκεται τώρα. Αυτό σημαίνει πολλά περισσότερα από το μπάσκετ” είπε μετά ο ΛεΜπρον.

“Είδα επίσης ότι φορούσε τα παπούτσια μου. Σχεδίασα αυτά τα παπούτσια ειδικά για παιδιά που δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους. Όταν το είδα, και έχοντας παρακολουθήσει προηγουμένως την ιστορία του, ένιωσα σαν να ήμουν μέρος του. Του έδειξα το σεβασμό μου και του έδωσα τα παπούτσια μου”.

Και ο πιτσιρικάς σίγουρα θα το χάρηκε με τη ψυχή του!