Αγγέλου: «Όλοι στο μπάσκετ δουλεύουν για να είναι έτοιμοι την Άνοιξη»

1

Ο Άρης νίκησε στη Ρόδο με 72-61 τον Κολοσσό και ο προπονητής του, Βαγγέλης Αγγέλου, ήταν γεμάτος ατάκες μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

“Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που από τις 20 Σεπτεμβρίου έχουμε κάνει πέντε ταξίδια, αλλάζοντας τρεις πτήσεις ολοήμερα, 24ωρα και η ομάδα δεν έχει – Δόξα τω Θεώ – θέμα τραυματισμού και μεγάλης πνευματικής κόπωσης.

Είχε να διαχειριστεί τα αρνητικά αποτελέσματα σε σχέση με την ιστορία και την πίεση του συλλόγου. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τους συνεργάτες μας σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό για τον ενεργειακό μηχανισμό, πνευματικό και σωματικό.

Νιώθουμε καλά για να συνεχίσουμε, παρά την εξωπραγματική ταλαιπωρία αυτού του πενθήμερου. Είδατε και εσείς ότι η ομάδα δεν είχε ενεργειακό πρόβλημα” τόνισε, ενώ σε ερώτηση για το εάν αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει μια νέα αρχή και θα δώσει δυναμική για τη συνέχεια ο προπονητής του Άρη, είπε:

“Στο μπάσκετ, αυτός που δουλεύει ετοιμάζεται για τον Απρίλιο και τον Μάιο. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχει φίνις το πρωτάθλημα και ετοιμάζεσαι για το φίνις”.

Coffee House