Αλάνθαστο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

0

Με τον καλύτερο τρόπο συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο μπάσκετ ανδρών το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, καθώς κέρδισε με 91-60 το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο και παρέμεινε στην πρωτιά του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος. Στον άλλον αγώνα της αγωνιστικής, το ντέρμπι ανάμεσα σε Πανεπιστήμιο Κύπρου και Ευρωπαϊκό, κατέληξε στο Ευρωπαϊκό, το οποίο συνεχίζει να έχει ελπίδες τίτλου.

Σχετικά με το παιχνίδι ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Τεπάκ, οι παίκτες του Λούη Σιακαλλή έδειξαν από τις αρχές τις προθέσεις τους, μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και δεν άφησαν το Τεπάκ να πιστεύει πως μπορεί να φύγει με διπλό από τη Λευκωσία. Ήδη, το ημίχρονο η διαφορά ήταν τέτοια (54-25) που δεν άφηνε δικαίωμα για ανατροπή. Εντούτοις, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο πάλεψε τον αγώνα, κέρδισε την 3η περίοδο και έφυγε με εμπειρίες από το παιχνίδι.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-8, 26-17, 16-20, 21-15.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, το Ευρωπαϊκό έφυγε με μεγάλο διπλό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και συνεχίζει να έχει ελπίδες τίτλου για τη φετινή περίοδο. Το ματς ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να προηγείται στο σκορ όταν οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια (33-29). Ωστόσο, ένα μαγικό τρίτο δεκάλεπτο, ήταν αρκετό για να δώσει τα ηνία στο Ευρωπαϊκό. Με άμυνα από γρανίτη και εντυπωσιακό ρυθμό στην επίθεση, το ιδιωτικό Πανεπιστήμιο πήρε προβάδισμα στο σκορ (42-53) και το διαχειρίστηκε άψογα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-19, 18-10, 9-24, 12-9

ΚΟΠΑ

Coffee House