Άλλαξαν εντελώς οι ισορροπίες στην Εθνική Ανδρών

0

Η απόφαση του Παναγιώτη Τρισόκκα, του Τόλη Κασκίρη και του Ανδρέα Πηλαβά να αποχωρήσουν από την Εθνική Ανδρών άλλαξε πλήρως τις ισορροπίες και πλέον γίνονται άλλοι οι… παλιοί.

Οι… τρεις σωματοφύλακες αποχώρησαν και πλέον βλέπουμε αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ βασικό στοιχείο, κομβικής σημασίας είναι η επιστροφή του Βασίλη Κούνα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μαζί με τους επίσης πολύ έμπειρους: Άρη Κορωνίδη, Ιάκωβο Παντελή, Ανδρέα Σιζόπουλο, Γιώργο Νεοφύτου και Γιώργο Θεοχαρίδη θα επωμιστούν… βαρύ φορτίο, έχοντας ήδη στις πλάτες τους σημαντικές διεθνείς παραστάσεις.

Υπάρχουν κι άλλα παιδιά, φυσικά, όπως ο Νίκος Στυλιανού, ο Ηράκλης Πιττάκας και ο Χρίστος Λοϊζίδης, που είναι οι επόμενοι στην “ιεραρχία” μαζί τον Άντονι Κινγκ, φυσικά, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να… μυήσουν καλύτερα τις “φρεσκαδούρες”, καθώς και ορισμένους άλλους που έχουν πάρει μια πρώτη γεύση.

Οι παίκτες στα κολέγια αποτελούν σημαντικό πρόβλημα, καθώς μόνο ο Ρομπέρτο Μαντοβάνη θα μπορέσει να έρθει στους ΑΜΚΕ και μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι νεαροί στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν εν όψει των επόμενων χρόνων, μιας και σταδιακά, εκείνοι είναι που θα πάρουν τα “κλειδιά” του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος…