Ανακοινώθηκε η επανεκλογή του Α. Μουζουρίδη στην προεδρία της ΚΟΚ

0

Γι’ ακόμη 4 χρόνια στην ηγεσία της ΚΟΚ, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Μουζουρίδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου της ΚΟΚ:

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, έχει ολοκληρωθεί και η εμπιστοσύνη των σωματείων προς το πρόσωπο μου ανανεώνεται για άλλη μια τετραετία για την περίοδο 2022 – 2026, καθώς δεν έχει υποβληθεί άλλη υποψηφιότητα.

Μια τετραετία γεμάτη από νέες προκλήσεις και ένα πολύ μεγάλο στοίχημα, το μεγαλύτερο που είχε ποτέ ενώπιον του ο αθλητισμός του τόπου με τη διεξαγωγή ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2025 στη χώρα μας. Με τις παραστάσεις που έχουμε αποκομίσει και τη στήριξη της κυβέρνησης και της πολιτείας γενικότερα, αλλά βάζοντας και πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά γιατί αυτό που κάνουμε το αγαπάμε και το νιώθουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, είμαστε σίγουροι ότι θα φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων.

Αφήνουμε λοιπόν πάνω τα μανίκια και προχωράμε για να χαράξουμε την επόμενη μέρα στην καλαθόσφαιρα. Το μέλλον ανήκει στο άθλημα μας, φτάνει εμείς και όλοι όσοι είναι στο πλευρό μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια αγάπη και αφοσίωση.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στο διοικητικό συμβούλιο, στο προσωπικό της ομοσπονδίας που συνεχώς εξελίσσεται και αναβαθμίζεται, σε όλα τα σωματεία ανεξαιρέτως, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή των δράσεων της ομοσπονδίας, αλλά και την καλόπιστη κριτική που μας κάνει καλύτερους, καθώς και στον απλό φίλαθλο που αγκαλιάζει την προσπάθεια μας.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη στους χορηγούς μας, με τους οποίους δεν έχουμε μια απλή σχέση οικονομικών κινήτρων, αλλά μια πραγματική και ειλικρινή σχέση σεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Θερμές ευχαριστίες και στην οικογένεια μου, για την αμέριστη στήριξη που μου δίνει και είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος για να μπορώ να επιτελώ τα καθήκοντα μου.

Μπαίνουμε στη νέα τετραετία με στόχο να ενισχύσουμε το αύριο της καλαθόσφαιρας και να δώσουμε συνέχεια στην ανοδική πορεία που πήρε το άθλημα μας. Πάμε για να χαράξουμε το αύριο μέσα σε ένα ελπιδοφόρο κλίμα για την καλαθόσφαιρα του τόπου. Με αποκορύφωμα το Ευρωμπάσκετ ου 2025, είμαστε σίγουροι ότι πάμε να χαράξουμε το δρόμο για μια τετραετία που θα ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών και θα βγάλει την καλαθόσφαιρα νικήτρια σε όλα τα επίπεδα.

#cyprusbasketball #Eurobasket2025 #2022-2026