Σπουδαία κίνηση για την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία συμφώνησε με τον Ανδρέα Σιζόπουλο για την ανανέωση του συμβολαίου του για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Ο Ελληνοκύπριος “μπόμπερ” και αρχηγός της Εθνικής Κύπρου (μαζί με τον Άρη Κορωνίδη), δέχτηκε αρκετές προτάσεις το τελευταίο διάστημα, όμως ένιωθε ευτυχισμένος στο Κίτιον και αποδέχτηκε την πολύ καλή πρόταση της διοίκησης Λευκαρίτη.
Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια κατά τη διάρκεια των ΑΜΚΕ και όλα οριστικοποιήθηκαν μετά την επιστροφή της αποστολής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Σιζόπουλο για την νέα καλαθοσφαιρική περίοδο (2017/18).
Η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται στον έμπειρο Κύπριο γκαρντ / φόργουορντ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας.