Ανδρέας Κωνσταντίνου στο CB: “Ως κύριο στόχο έχω να συνεχίσω να βελτιώνομαι”

0

Ανδρέας Κωνσταντίνου στο CB: “Ως κύριο στόχο έχω να συνεχίσω να βελτιώνομαι”

Πως είναι το κλίμα στον Διγενή;

Το κλίμα στο Διγενή είναι εξαιρετικό, όλα τα παιδιά γίναμε φίλοι μεταξύ μας και αυτό μας βοηθάει στις προπονήσεις γιατί απαιτούμε την μέγιστη προσπάθεια και να προβάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό καθημερινά.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου και ποιοι της ομάδας για το υπόλοιπο;

Ως κύριο στόχο έχω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό σε κάθε προπόνηση προκειμένου να καταφέρω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ενός πιο υψηλού και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος στο μέλλον. Ως κύριο στόχο της ομάδας μας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου είναι να κλειδώσουμε μια θέση στην τετράδα έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο μέσα από τα playoffs.

Βλέπουμε μια βελτίωση στο πρόσωπο του Διγενή, τι νομίζεις βοήθησε σε αυτό;

Όταν γίνεται συστηματική δουλειά η βελτίωση είναι αναπόφευκτη, έτσι και στον Διγενή με την καθοδήγηση του προπονητή μας Κώστα Εγγλέζου από την αρχή της χρονιάς θέσαμε τον πήχη ψηλά. Αυτό που βοήθησε στην βελτίωση του Διγενή είναι η ένταση και ανταγωνιστικότητα που έχουμε επί καθημερινής βάσης στις προπονήσεις μας.

Που βλέπεις τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια;

Πέντε χρόνια είναι πολύς καιρός για να προτρέχει κάποιος, παρόλα αυτά φαντάζομαι τον εαυτό μου να συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά στον χώρο της καλαθόσφαιρας σε όσο πιο υψηλό επίπεδο γίνεται.

Ποιο είναι το ίνδαλμα σου και γιατί;

Το ίνδαλμα μου δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Kobe Bryant και ο λόγος για αυτό είναι η εμμονή που είχε για σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την επιμονή που τον διακατείχε να ξεπερνάει τα όρια του και να βγαίνει πάντα νικητής.

Το υπόλοιπο του πρωταθλήματος;

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι επιφυλάσσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος εν μέσω πανδημίας καθώς ζούμε με την αβεβαιότητα ως προς το αν θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Image


Coffee House