ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Χρειάζεται τις… κανονικές Ράτσα και Μενελάου αν θέλει τον τίτλο

0

Έχουμε τονίσει πολλάκις πως η (2η) σεζόν στην σύντομη καλαθοσφαιρική ιστορία της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θεωρείται ήδη επιτυχημένη.

Η ομάδα των Αρίστου-Ιωαννίδου έχει ήδη κατακτήσει το (1ο) της Κύπελλο ενώ βρίσκεται στους τελικούς του πρωταθλήματος -όπου θ’αντιμετωπίσει την ΑΕΛ- έχοντας φτάσει εκεί… ΑΗΤΤΗΤΗ!

Παρακολουθώντας τις 3 τελευταίες αναμετρήσεις (τελικό απέναντι σε ΑΕΛ και διπλά ματς με Αναγέννηση Γερμασόγειας) παρατήρησα μεγάλο βάρος να πέφτει μοιραία στην Ντιάνα Ντέλβα, με την απόδοση των Ράτσα και Μενελάου να απέχει κάπως από τα γνωστά τους στάνταρ.

Στους αγώνες απέναντι στις πορτοκαλί μπορεί αυτό να μην στοίχισε, όμως η Ανόρθωση θα χρειαστεί… την κανονική έκδοση των δύο κοριτσιών για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Ράτσα και Μενελάου αποτελούν καλαθοσφαιρίστριες καταλυτικές για το παιχνίδι των κυανολεύκων καθώς με την εμπειρία και την ποιότητα τους ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα.

Μπόνους πόιντ θα είναι η απόδοση της Χαράς Ρουσσάκη και κλειδί γενικότερα το μακρινό σουτ. Αναπόφευκτο μεγάλο αμυντικό βάρος θα πέσει στην Ντιάνα Ντέλβα και για να γίνει η Αμερικανίδα ακόμη πιο αποδοτική θα πρέπει οι συμπαίκτριες της να απειλούν με συνέπεια από την περιφέρεια και να… ‘ανοίγουν’ καλύτερα το γήπεδο.