Ανόρθωση: Δήλωση Άριστου Αρίστου

0

Νίκη της Γυναικείας ομάδας με Phoenix MJ Basket Plus

Blue Island
 

 

Με νέο νικηφόρο αποτέλεσμα έδωσε συνέχεια η Γυναικεία μας ομάδα, στο φετινό εντυπωσιακό της ξεκίνημα!

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη την Κυριακή στην αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης», επικράτησε του Phoenix MJ Basket Plus με σκορ 61-45.

Αναφορικά με το Κυριακάτικο παιχνίδι, μετά από ένα κάπως ισορροπημένο 1ο 10λεπτο, η ομάδα μας προηγήθηκε με 11-15 στο χρονικό αυτό διάστημα, ενώ στη 2η περίοδο, άνοιξε κάπως τη διαφορά που έφθασε στους 9 πόντους, όταν έκλεισε το ημίχρονο, καθώς στο σημείο εκείνο το σκορ έγινε 21-30.

Στην 3η περίοδο, οι παίκτριες μας συντήρησαν μιαν σταθερή υπέρ τους διαφορά και με την ολοκλήρωση της, το σκορ έγινε 35-47. Όπως έδειχνε η εικόνα του αγώνα, με την ομάδα μας να κρατάει ένα σταθερό προβάδισμα, με την κατάλληλη διαχείριση στην 4η περίοδο, θα έφθανε στο ροζ φύλλο.

Όπως και έγινε, καθώς μόνο σε μιαν περίπτωση, η αντίπαλος μείωσε κάτω από τους 10 πόντους (34`, 41-50) και στα τελικά στάδια, η διαφορά παρέμεινε σε σταθερά επίπεδα ασφαλείας, μέχρι τη λήξη του αγώνα, του οποίου το τελικό σκορ ήταν 45-61. 

*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Μενελάου 14 (2), Πάγκαλος 8, Ράτσα 11, Πιττάκα, Δημητρίου, Κωνσταντίνου, Ρουσσάκη 6, Γεωργίου 3, Ιωάννου 2, Ντέλβα 17.

Δήλωση Άριστου Αρίστου (προπονητή Γυναικείας ομάδας)

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με το Phoenix MJ Basket Plus, το Τμήμα Επικοινωνίας της Ανόρθωσης, μίλησε με τον προπονητή της Γυναικείας μας ομάδας κ. Άριστο Αρίστου, που προέβη σε κάποια σχόλια, σχετικά με τη νέα επιτυχία της ομάδας που προπονεί.

Ο κ. Αρίστου, μας ανέφερε τα ακόλουθα:

«Ήταν ένα παιχνίδι, για το οποίο γνωρίζαμε ότι έπρεπε να το παλέψουμε για να φθάσουμε στο στόχο μας, που ήταν η νίκη.

Τα καταφέραμε από τη στιγμή που οι παίκτριες μας, ήταν αρκετά μαχητικές στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και από εκεί, κτίσαμε τις προϋποθέσεις για τη νίκη και αυτό παρά το ότι, επιθετικά θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα.

Η ουσία από αυτό το παιχνίδι, είναι φυσικά η νίκη και συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο, δουλειά και θέληση, για να φθάσουμε στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο». 

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

Star Balm