Ανόρθωση/Η ώρα της μεγαλύτερης αγωνιστικής πρόκλησης”

0

Η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση γράφει ενόψει της έναρξης των τελικών απέναντι στον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Η ώρα της μεγαλύτερης αγωνιστικής πρόκλησης για την ανδρική μας ομάδα, από τότε που επανήλθε στις επάλξεις της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, ζυγώνει.
Την ερχόμενη Πέμπτη (20/05 με ώρα έναρξης τις 20:00) και μετά την πρόκριση της στην τελική φάση των πλέι-οφ για το πρωτάθλημα Β1` κατηγορίας, η ομάδα μας υποδέχεται τον ιστορικό Αχιλλέα Καϊμακλίου, στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Η ομάδα εκείνη, που θα σημειώσει τρεις νίκες σε βάρος της άλλης, θα είναι αυτή που θα κερδίσει, τόσο τον τίτλο της πρωταθλήτριας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, αλλά και την άνοδο στην κατηγορία των μεγάλων της Κυπριακής καλαθόσφαιρας.
Ενώ στις τάξεις της ομάδας μας, επικρατεί αισιοδοξία όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, με τη φιλοσοφία ότι, θα βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παράλληλα με την προετοιμασία, επικρατεί και ο δεδομένος σεβασμός για τον αντίπαλο.
Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν τη βαριά ιστορία του Αχιλλέα Καϊμακλίου, του οποίου ιστορικές επιτυχίες, τον έχουν κατατάξει σε μιαν από τις μεγαλύτερες ομάδες του τόπου μας.
Άρα η προσπάθεια που θα περιμένει την ομάδα μας, δεν θα είναι καθόλου εύκολη.
Δηλώσεις Νικόλα Χαραλάμπους
«Σίγουρα θα μας περιμένει μια δύσκολη σειρά αγώνων και όχι μόνο επειδή πρόκειται για τελική φάση των πλέι-οφ, αλλά και επειδή έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο.
Ο στόχος μας, είναι να σημειώσουμε την πρώτη νίκη, ούτως ώστε να αποκτήσουμε το προβάδισμα και με αυτό, να πάμε στην έδρα του Αχιλλέα για τη δεύτερη αναμέτρηση».