Αντετοκούνμπο: Εργαζόμενος των Μπακς έκλεψε κάποτε 3 μπισκότα από τον ρούκι Γιάννη και 8 χρόνια μετά του τα έδωσε πίσω με… τόκο

0

Ένας εργαζόμενος των Μπακς θυμήθηκε μία ιστορία 8 χρόνων, όταν πήγε σπίτι του ρούκι Γιάννη Αντετοκούνμπο και του έκλεψε τρία μπισκότα, συμπληρώνοντας ότι πλέον κάλυψε το… χρέος του, αφού πήγε μία σακούλα μπισκότα στον “Greek Freak”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Μπακς, αναδείχθηκε MVP των NBA Finals. Έγινε στίχος σε κομμάτι του Κάνιε Γουέστ, αλλά και τραγούδι από τον αδελφό του, Φράνσις, ξύπνησε μνήμες στην δασκάλα του στο νηπιαγωγείο. Παράλληλα όμως έδωσε αφορμή σε έναν εργαζόμενο των Μπακς να εξιλεωθεί όταν πριν από 8 χρόνια είχε κλέψει τρία μπισκότα από τον “Greek Freak”.

Για τον Ρον ΜακΚλόσκι ο λόγος, ο οποίος μοιράστηκε μία όμορφη ιστορία από την ρούκι σεζόν του Γιάννη, όταν και είχε πάει στο σπίτι του ρούκι των Μπακς για να κάνει μία δουλειά και επειδή πείνασε έφαγε… τρία μπισκότα του “Greek Freak”. Αποτέλεσμα ήταν έκτοτε ο Γιάννης να τον αποκαλεί “κλέφτη μπισκότων”, με τον ΜακΚλόσκι να καλύπτει το λάθος του 8 χρόνια αργότερα, πηγαίνοντας στον σταρ των Μπακς μία σακούλα με 47 μπισκότα για να τιμήσει την 50αρα του Αντετοκούνμπο στο Game 6 των NBA Finals με τους Σανς; Γιατί όμως 47 και όχι 50; Επειδή τα άλλα τρία μπισκότα θα πάνε στον “κλέφτη μπισκότων”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ