Αντώνης Κωνσταντινίδης: «Δεν το αφήσαμε να γίνει ντέρμπι»

0

Ικανοποίηση, αλλά σε προσεγμένα ύψη, επικρατεί αυτές τις ώρες στον Απόλλωνα, μετά το άκρως θετικό ξεκίνημα των γαλάζιων στο νέο πρωτάθλημα!

Στο πρώτο τους φετινό παιχνίδι (μιας και στην πρεμιέρα, είχαν ρεπό), οι γαλάζιοι νίκησαν δίκαια την Ένωση, στο παιχνίδι που έγινε στη Λεμεσό, με 88-75, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Λεμεσού, είχε το πάνω χέρι για περισσότερα από 38 λεπτά!

Αυτό βέβαια, είναι ένα μόνο σκέλος, πάνω στο οποίο στηρίζεται το δίκαιο της νίκης για τον Απόλλωνα, ενώ τα υπόλοιπα τα εξηγεί στις ακόλουθες γραμμές, ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Κωνσταντινίδης:

«Πιστεύω ότι ήταν η δική μας απόδοση που δεν άφησε το παιχνίδι να γίνει ντέρμπι. Είχαμε κάνει μιαν πολύ καλή προετοιμασία, αλλά και μελέτη της δυνατής ομάδας, που διαθέτει η Ένωση.

Γενικότερα, είχαμε καλή απόδοση ως ομάδα, ενώ έμεινα και αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των Κύπριων παικτών, που δεν άφησαν να φανεί το κενό του Τάμπλιν, εξ` αιτίας του τραυματισμού του».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι όσον αφορά το (νέο) τραυματισμό του Τάμπλιν, όπως μας είπε ο προπονητής του, θα κάνει αγώνα δρόμου, για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, με την Ομόνοια.