Αντώνης Κωνσταντινίδης: «Έτοιμος για τη νέα πρόκληση»! (Δηλώσεις στο CB)

0

Αν και η… βόμβα είχε πυροδοτηθεί εδώ και μέρες (στο τέλος θα εξηγήσουμε το πως και το γιατί), εν τούτοις σήμερα… έσκασε μέσω του επίσημου ανακοινωθέντος από πλευράς Δυναμό Βουκουρεστίου και ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, ήδη έχει… πακετάρει για να ανταπεξέλθει στη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του!  

Κατά τη νέα χρονιά λοιπόν, ο Αντώνης Κωνσταντινίδης θα προπονεί τη Δυναμό Βουκουρεστίου και ενώ, αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα εργασθεί στη Ρουμανία!

Η πρώτη, ήταν πριν από έξι χρόνια, όταν είχε καθοδηγήσει με ιδιαίτερη επιτυχία την Ένερτζι Τάρκου Σίου.

Επικοινωνήσαμε με τον Αντώνη Κωνσταντινίδη, που μας δήλωσε τα παρακάτω για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Είναι πράγματι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, ως προπονητής καθώς η Δυναμό Βουκουρεστίου, είναι ίσως το πιο μεγάλο όνομα από πλευράς συλλόγων στη Ρουμανία, γενικά στον αθλητισμό της χώρας!

Επομένως και η καλαθοσφαιρική της ομάδα, είναι ένα συγκρότημα με ιδιαίτερες απαιτήσεις και για μένα, αυτό σημαίνει, σκληρή δουλειά, υπομονή και αυστηρή πειθαρχία, ούτως ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα, για να πετύχει στους στόχους της»!

Η… εξήγηση: Στην αρχή του κειμένου, είχαμε αναφερθεί σε μιαν εξήγηση. Να αποκαλύψουμε λοιπόν ότι η Δυναμό, είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Αντώνη Κωνσταντινίδη, εδώ και τρεις βδομάδες περίπου.

Όμως για τυπικούς λόγους, το ανακοινωθέν εκδόθηκε σήμερα, καθώς ολοκληρωνόταν το συμβόλαιο του προκατόχου του.

Η ανακοίνωση της Δυναμό:

Παρουσιάζουμε παρακάτω και την ανακοίνωση της Δυναμό Βουκουρεστίου για την πρόσληψη και το καλοσώρισμα στον Αντώνη Κωνσταντινίδη:

Καλωσόρισες, Coach Tonys!

Ο Κύπριος προπονητής Αντώνης Κωνσταντινίδης επιστρέφει στη Ρουμανία και εντάσσεται στο έργο μας! Αυτή τη σεζόν θα είναι ο επικεφαλής προπονητής της Dinamo Science Bucharest και στοχεύει στην επίτευξη νέων στόχων με την ομάδα! Κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν που πέρασε στη Ρουμανία, 2014-2015, στο Energia Tg Jiu, κατάφερε να προκριθεί η ομάδα για το Final Four Eurochallenge και την 3 η θέση, σημειώνεται η επίδοση.

Τι λέει για το ότι έρχεται στο Ντιναμό Επιστημονικό Βουκουρέστι και για αυτό το έργο: ” Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω, μετά από 6 χρόνια, στο ρουμανικό πρωτάθλημα και είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένη καθώς θα είμαι ο προπονητής του Η ομάδα σχημάτισε, σε ένα από τα σημαντικότερα σωματεία της χώρας σε ανώτερο επίπεδο, έχοντας την πιο τιτλοποιημένη ομάδα στο ρουμανικό μπάσκετ – Dinamo București και, από την άλλη, από τη μία από τους σημαντικότερους συλλόγους σε επίπεδο από τους juniors – Science Bucharest

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία να γίνω ο επικεφαλής προπονητής της Dinamo Science Bucharest. Σε ό, τι με αφορά, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θα εστιάσω όλες τις προσπάθειές μου να ηγηθώ της ομάδας όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με το τεχνικό επιτελείο που θα συνεργασ Στόχος μου είναι να βοηθήσω το συγκρότημα να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια – συσσώρευση εξαιρετικών επιδόσεων και σπουδαίων αποτελεσμάτων υπό την ηγεσία ενός πολύ καλού προπονητή, του Tudor Costescu. Στοχεύουμε φυσικά να κρατήσουμε την παράδοση της πρόκρισης στα πλέι οφ – και να αγωνιστούμε για την καλύτερη κατάταξη και, γιατί όχι, για μετάλλιο, και αυτό της πρόκρισης στο Final Four του Κυπέλλου Ρουμανίας.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας της απόφασής μου να ενταχθώ στο έργο Dinamo Science Bucharest ήταν η φιλοσοφία πίσω από αυτό, να προωθήσω και να υποστηρίξω νέους Ρουμάνους παίκτες και να αποτελέσω ένα φιλόδοξο πρότζεκτ στο ρουμανικό μπάσκετ, φιλοσοφία με το οποίο ταυτίζομαι και εγώ ως Ανεξάρτητα από τη χώρα που έχουμε προπονήσει μέχρι στιγμής, πάντα εμπιστευόμασταν ταλαντούχους νεαρούς καλαθοσφαιριστές και τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοί μου θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε τους νέους Ρουμάνους να Η σύμπραξη Δινάμου και Επιστημονικού Βουκουρεστίου είναι κατά τη γνώμη μου πολύ επωφελής και θέλω να διατηρήσω την ανάπτυξη της.”