Απαραίτητη για όλους και όλες η έκδοση Δελτίου Υγείας

0

Όπως είχαμε ενημερώσει με ανακοίνωσή μας στις 31/07/2023, από τη φετινή σεζόν όλοι οι παίκτες και παίκτριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις διοργανώσεις του Χειμερινού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους έγκυρο και σε ισχύ Δελτίο Υγείας του ΚΟΑ. 

Όλα τα σχετικά Έντυπα, καθώς και ο κατάλογος των ιατρικών εξετάσεων και των σχετικών δικαιολογητικών που απαιτούνται για έκδοση Δελτίου Υγείας, αλλά και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένα στην σχετική ιστοσελίδα του ΚΟΑ. Δεδομένου ότι ο χρόνος που απομένει για την έναρξη των Πρωταθλημάτων μας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, συνιστούμε προς όλους όσοι δεν έχουν εκδώσει ακόμη το Δελτίο τους, να το πράξουν το συντομότερο. 

Διευκρινίζεται ότι κανένας παίκτης και καμία παίκτρια δεν θα μπορεί να αγωνιστεί πλέον σε αγώνες του Χειμερινού Πρωταθλήματος χωρίς Δελτίο Υγείας, ούτε αναμένεται να δοθεί οποιαδήποτε παράταση. Όλα τα Δελτία θα ελέγχονται πριν την έναρξη των αγώνων και παίκτες οι οποίοι δεν θα διαθέτουν Δελτίο Υγείας, δεν θα μπορούν να εγγραφούν στο φύλλο αγώνος και κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να αγωνιστούν.

Κατανοούμε ότι ενδεχομένως να προκύπτει μια σχετική ταλαιπωρία για κάποιους, πλην όμως η υγεία όλων των αθλητών και αθλητριών είναι για μας ύψιστης προτεραιότητας. Ευχή μας είναι όπως όλοι οι παίκτες και παίκτριες εκδώσουν κανονικά το Δελτίο τους και να αγωνιστούν στο Πρωτάθλημά μας, μακριά από τραυματισμούς ή οποιεσδήποτε ιατρικές περιπέτειες.