ΑΠΟΕΛ: Αυτοί ετοιμάζουν… ανατροπή στα διοικητικά

0

Το CyprusBasket έχει όλο το παρασκήνιο της κίνησης που επιχειρείται στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ!

Έρχονται σημαντικές εξελίξεις στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ σε ό,τι αφορά το διοικητικό κομμάτι.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, παλαιά στελέχη του συλλόγου ετοιμάζουν μια πολύ «δυνατή» κίνηση εν όψει της Εκλογικής Συνέλευσης της προσεχούς Τετάρτης (26/8).

Πρώην πρόεδροι, αντιπρόεδροι και μέλη του ΑΠΟΕΛ με την αρωγή άλλων ισχυρών ονομάτων της οικογένειας του Σωματείου είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν να πάρουν τη διοίκησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, πρόκειται για τους πρώην πρόεδρους του ΑΠΟΕΛ, Κυριάκο Ζιβανάρη και Χριστόφορο Ποταμίτη, τους πρώην αντιπροέδρους Γιώργο Γεωργίου και Πάρη Σπανό μαζί με τον νυν αντιπρόεδρο του Αλέξανδρο Ασπρή και τα πρώην μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Χρίστο Χατζηκυριάκο και Ισαβέλα Τύμβιου.

Στο πλευρό τους φέρεται να βρίσκονται και ο Κρις Τριανταφυλλίδης μαζί με τον πρώην Γενικό Γραμματέα Πάμπο Παλαντζή, το πρώην μέλος του ΔΣ Ανδρέα Χατζήκυριακο, τον Ανδρέα Κίκη Ρήγα αλλά και τον δικηγόρο Στέλιο Χριστοδούλου.

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για σημαίνοντα στελέχη της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ και οι κινήσεις τους διέπονται από σοβαρότητα.

Το CB θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

Μείνετε συντονισμένοι…