ΑΠΟΕΛ: Έτσι απλά… είναι (πάρα πολύ) νωρίς!

0

Το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ, είναι τέτοιο, που δεν πιστεύουμε ότι θα αναζητήσει κανείς δικαιολογίες για τη σημερινή ήττα από την ΕΘΑ, μέσα στο Λευκόθεο, μια ήττα που κατά πάσα πιθανότητα, θα ήταν και «εκτός προγράμματος»!

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια ΔΕΔΟΜΕΝΑ, μέσα από τα οποία στον ΑΠΟΕΛ, ύστερα από παρέλευση κάποιων ωρών ή και ημερών, θα δουν τα πράγματα με νηφάλιο μυαλό (κάτι που πάντως, έλειψε σε κάποιες σημαντικές στιγμές του προ ολίγου λήξαντος αγώνα, με τους κιτρινόμαυρους).

Κατ` αρχήν η ΕΘΑ, δεν είναι η ομάδα που επειδή προερχόταν από τρεις ήττες, αυτό θα σήμαινε ότι θα ήταν και εύκολη λεία… Άλλωστε οι κιτρινόμαυροι παρουσίαζαν σημάδια αγωνιστικής ανόδου μετά την πρεμιέρα (βλ. ήττα από την ΑΕΚ).

Χωρίς βέβαια αυτό να σήμαινε ότι κιόλας ήταν η ΕΘΑ το φαβορί για σήμερα και γι` αυτό ακριβώς, κάναμε λόγο πιο πάνω, για ήττα εκτός προγράμματος για τον ΑΠΟΕΛ…

Το να μην βγουν κάποια πλάνα εντός των τεσσάρων γραμμών ή κάποια σουτ, τα οποία για λίγα εκατοστά, δεν απέφεραν πόντους (ενώ λόγω της ίδιας… απόστασης, πήρε πόντους ο αντίπαλος), είναι κάτι που συμβαίνει και σε ομάδα με πέντε… Μάικ Τζόρνταν στο γήπεδο και μάλιστα, συχνά!

Πέραν όμως αυτών. Το πρωτάθλημα τώρα έχει αρχίσει! Οι μόνες ήττες που πραγματικά μετράνε, είναι αυτές στα πλέι-οφ και από εκεί και πέρα, τα όποια θέματα που πάντα δημιουργούνται με μιαν αποτυχία!

Ίσως κάποιοι σκεφτούν ότι αυτή η προσέγγιση να είναι επιφανειακή.

Εμείς μένουμε σε αυτήν, γιατί τα θέματα συζητιούνται «εντός των θυρών» και που κατά τη συγκεκριμένη περίπτωση, μια λέξη (κατά την ταπεινή μας γνώμη) πρέπει να έχει για τίτλο η όποια συζήτηση.

Υπομονή! Ο ΑΠΟΕΛ (και όλοι οι άλλοι) είναι ακόμα στην αρχή του δρόμου και ενώ υπάρχει και η αποστολή για τη Γερμανία.