ΑΠΟΕΛ Vs Ventspils : Να πάρει ενέργεια από την άμυνα, πολεμική μηχανή επιθετικά οι Λετονοί!

0

Η ομάδα του Χουγκάζ υποδέχεται σήμερα στις 18:00 στο “Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία” την Λετονική Βέντσπιλς με σκοπό να πετύχει την πρώτη του νίκη στους ομίλους του FIBA Europe Cup. Οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας από την Πρίστινα (93-74) και να κάνουν σεφτέ στη διοργάνωση για να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουν στην επόμενη φάση.

Το έργο τους φυσικά μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι αφού η ομάδα της Βέντσπιλς μοιάζει -τουλάχιστον επιθετικά- με… πολεμική μηχανή! Μόνο στα τελευταία 5 παιχνίδια οι Λετονοί έχουν σημειώσει 95, 97, 98, 107 και 110 πόντους αντίστοιχα νούμερα που μεταφράζονται σε 101.4 πόντους ανά αγώνα. Όπως αντιλαμβάνεστε οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας (αφού και η Βέντσπιλς έχει σαν χρώματα το γαλάζιο και το κίτρινο) πρέπει να περιορίσουν αρκετά την παραγωγικότητα των Λετονών, να κατεβάσουν το ρυθμό και να μην επιτρέψουν στην ομάδα του Άρτουρς Βισότσκις-Ρουμπένις να τρέξει και να εκτελέσει γρήγορα σε αγώνα πολλών κατοχών για να αυξήσει τις πιθανότητές της.

Εξάλλου το πρώτο ημίχρονο στο Κόσοβο η ομάδα μας δέχτηκε 60 πόντους και με τέτοιο παθητικό σε αυτό το επίπεδο είναι σχεδόν αδύνατο να διεκδικήσεις κάτι καλό. Φυσικά ο κόουτς Χουγκάζ τα γνωρίζει όλα αυτά πολύ καλύτερα από εμάς και είμαστε σίγουροι πως η ομάδα του θα είναι προετοιμασμένη κατάλληλα για να κάνει σεφτέ στον όμιλο.