Απογοητευμένος ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ

0

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Βεντίστσεφ, από την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα για να αναλάβει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα με δηλώσεις του ο πρόεδρος έστειλε μήνυμα προς τον Έλληνα τεχνικό για την επόμενη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες:

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα πετύχαμε την πρώτη μας συμμετοχή σε Final Four, αλλά πιστεύω πως δεν θα είναι η τελευταία. Στον αθλητισμό οι νίκες δεν είναι προσωπική υπόθεση παικτών ή προπονητή, γι’ αυτό και καταφέραμε να τερματίσουμε στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Πριν ένα μήνα συμφωνήσαμε να μείνει στην Κράσνονταρ, αλλά όταν η Μπαρτσελόνα τού έκανε την πρόταση, είπε πως το να δουλέψει στην ομάδα αυτή είναι όνειρο ζωής. Ίσως το Κράσνονταρ να μην είναι Βαρκελώνη, αλλά η Λόκο δεν είναι υποδεέστερη σαν ομάδα από την Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε σε ένα χρόνο να το αποδείξουμε και πάλι, όταν συναντηθούμε με την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα“.

Βέβαια η Λοκομοτίβ Κουμπάν, θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον για ένα χρόνο μέχρι να βρεθεί ξανά στην Euroleague, καθώς φέτος θα αγωνιστεί στο Eurocup.