Αποκαλυπτικά βίντεο από το ΣΕΦ με κουκουλοφόρους στο παρκέ!

0

Βίντεο που δείχνουν όσα συνέβησαν χθες στο σκηνικό τρομοκρατίας που στήθηκε στο ΣΕΦ έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο μάλιστα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν κουκουλοφόρους στην προσπάθεια τους να επιτεθούν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να περνούν μέσα από το παρκέ και να φτάνουν σε απόσταση ενός μέτρου από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα τα επεισόδια, φραστικά και μη, ξεκινούν όπως φαίνεται κι από τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω, από άτομα που φέρουν επίσημη διαπίστευση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Κι αυτό βέβαια είναι το πλέον σοκαριστικό της υπόθεσης, ότι το σκηνικό τρομοκρατίας που έστησαν κάποιες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είχε… επίσημη σφραγίδα, αφού άτομα που δεν δίσταζαν να τραμπουκίζουν σε δημόσια θέα, φορούν τις επίσημες διαπιστεύσεις της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, την ίδια στιγμή που κουκουλοφόροι “σουλατσάρουν” μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι πρόκειται να ακολουθήσει πλήθος ακόμη αποκαλυπτικών ντοκουμέντων, τα οποία μάλιστα αναμένεται να περιλαμβάνονται και στην έκθεση της Euroleague.

Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο στο SDNA: