ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πάλμας στο CB: «Το μέλλον του ΑΠΟΕΛ θα είναι λαμπρό» (vid)

0

Ο Γενικός Αρχηγός του καλαθοσφαιριστικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ, Πέτρος Πάλμας μίλησε αποκλειστικά -πού αλλού;- στο CB και στον Νεοκλή Θεοχαρίδη για την σπουδαία μεταγραφή του Ιωάννη Γιανναρά, την παραμονή του Μάριου Αργυρού στον πάγκο και το μέλλον της ομάδας του.

Ο Πέτρος Πάλμας και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ επιχειρούν την ανοικοδόμηση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Με προσεκτικές κινήσεις, με σοβαρό πλάνο θα επιχειρήσουν να επαναφέρουν το ΑΠΟΕΛ στην κορυφή.

Πρώτες κινήσεις της διοίκησης ήταν η παραμονή των Μάριου Αργυρού και Γαβριήλ  Κοιλαρά αλλά και η επιστροφή του Ιωάννη Γιανναρά στην ομάδα έπειτα από δύο χρόνια.

Ο Πέτρος Πάλμας μίλησε αποκλειστικά στο CyprusBasket και στον Νεοκλή Θεοχαρίδη για τις πρώτες κινήσεις του ΑΠΟΕΛ, το ένδοξο παρελθόν αλλά και το μέλλον που φιλοδοξεί να είναι εξίσου λαμπρό.

«Είναι μια καινούρια αρχή για το ΑΠΟΕΛ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και συνέχισε: «Θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία να σας πω ότι το νέο ΑΠΟΕΛ θα χτιστεί πάνω σε στέρεες βάσεις με ανθρώπους που έχουν βλέψεις για πρωταθλητισμό, όρεξη για δουλειά, που ήταν ένα από τα κριτήριά μας. Θέλουμε να έχουμε ταλέντο αλλά και επαγγελματίες αθλητές. Ήταν κάτι που μας πλήγωσε πέρσι και ευελπιστούμε με την έλευση του Ιωάννη Γιανναρά να ξεκινήσει μια νέα εποχή στο ΑΠΟΕΛ με φρεσκάδα, ταλέντο και επαγγελματισμό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέλλον θα είναι λαμπρό».

Όσο για το αν είναι αισιόδοξος για τον μέλλον του ΑΠΟΕΛ; Ο κ. Πάλμας ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να έχουν ακουστεί διάφορα το τελευταίο διάστημα, έχουν κάνει διάφορες ανακοινώσεις από ομάδες ή κινήσει που μπορεί ο καθένας να πει ότι είναι στρατηγικής, εμείς είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και θα συνεχίσουμε σε τροχιά πρωταθλητισμού. Εξάλλου δεν είναι μόνο τα μεγάλα ονόματα που κάνουν μόνο τις καλές ομάδες. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος πω το φετινό μας ρόστερ θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά της δεκαετίας» είπε.

Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της διοίκησής του αποκάλυψε ότι: «Εννοείται, αλλά με το ΑΠΟΕΛ το δικό μας δεν θεωρώ ότι ακούσει ανακοινώσεις πριν οριστικοποιηθούν. Δεν θέλουμε να σηκώσουμε σκόνη και να δημιουργούμε κουτσομπολιά. Έχουμε τον σχεδιασμό μας, έχουμε υποβάλλει τις προτάσεις. Στόχος μας είναι να χτίσουμε και το δικό μας το φυτώριο».

Αναφορικά με το πλάνο ανοικοδόμησης των Ακαδημιών, τόνισε: «Μόλις ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό της ανδρικής ομάδας, θα πιάσουμε δουλειά για την ανοικοδόμηση των Ακαδημιών. Το επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο θα δουλέψει και το αναπτυξιακό μοντέλο το οποίο θα εφαρμόσουμε».

Ο Πέτρος Πάλμας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να σταθεί δίπλα μας. Γιατί το ΑΠΟΕΛ, η μεγάλη του διαφορά από τις άλλες ομάδες, δεν είναι μόνο το DNA του πρωταθλητισμού, η άλλη μας δύναμη είναι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ που κάνει τη μεγάλη διαφορά και τον θέλουμε δίπλα μας», είπε.

Η συνέντευξη έλαβε χώρα στο εντυπωσιακό μουσείο του ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα μπροστά στο τρόπαιο του πρωταθλητή, από τότε που πρόεδρος ήταν ο πατέρας του Πέτρου Πάλμα, Ντίνος.

Ο νυν διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ μας έκανε μια μικρή ξενάγηση στο μουσείο και στα τρόπαια, ενθυμούμενος μάλιστα την σπουδαία ομάδα που είχε στο ρόστερ της και τον Νεοκλή Θεοχαρίδη.

Αλλά αρκετά με τα λόγια.

Καλύτερα να δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CyprusBasket.net (@cyprusbasket)