ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Σφήνες” και νέα δεδομένα για Ουίλις!

0

Ο Ντάραλ Ουίλις ετοιμάζεται να “εξαργυρώσει” τη φοβερή χρονιά που είχε στην Κύπρο με τη φανέλα του Κεραυνού, έχοντας προχωρημένες συζητήσεις με το Περιστέρι τις οποίες αναφέραμε χθες και πριν από 2 μέρες φαίνονταν πως θα κατέληγαν σε οριστικό “γάμο”. Όμως, σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες που αλλιεύσαμε, υπάρχουν ορισμένα καινούργια δεδομένα που… τρενάρουν την υπόθεσή του, χωρίς να τη χαλάνε, βέβαια!

Όπως μετέφεραν στο Cyprusbasket.net, αξιόπιστες πηγές κοντά στο περιβάλλον του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ / σέντερ, ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι “πρίγκιπες της δυτικής όχθης” όντως έχουν προβάδισμα για να τον αποκτήσουν. Αυτό που διαφοροποιεί κάπως το τι ξέραμε μέχρι τώρα είναι ότι ο παίκτης δεν θα υπογράψει άμεσα όπως αναμέναμε και σας μεταφέραμε. Κι αυτό γιατί όσο περνούν οι ώρες, τόσο αυξάνονται οι “μνηστήρες” για να τον κάνουν δικό τους. Ο ένας, μάλιστα, φέρεται να είναι δευτεραθλητής Ελλάδας, Προμηθέας, που “ψώνισε” πέρυσι από τον Κεραυνό, αποκτώντας τον πολύτιμο για τον Μάκη Γιατρά, Τέρελ Παρκς. Οι Πατρινοί τον σκέφτονται, αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει κάτι.

Στο μεταξύ, στο… κόλπο της απόκτησής του βρίσκεται η Λούντισμπουργκ, που αποτελεί σημαντική δύναμη στη Γερμανία, ενώ επίσης έντονο ενδιαφέρον έχει υπάρξει από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Τουρκία και το Ισραήλ. Κοινώς, η περίπτωσή του έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη αίσθηση που ομάδες από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (πλην Ισπανίας) τον έχουν στα “μπλοκάκια” τους, γι’ αυτό και ο πολλά υποσχόμενος Αμερικανός καθυστερεί να καταλήξει οριστικά στο νέο προορισμό της καριέρας του. Οι 15 πόντοι και τα 10 ριμπάουντ που είχε κατά μέσο όρο στο κυπριακό πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με το… ιστορικό του (προέρχεται από το σπουδαίο κολέγιο Ουιτσίτα Στέιτ, όπου είχε εξαιρετική διαδρομή), τον ανάγουν σε σημαντικό project για το μέλλον.