ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στη Κύπρο η FIBA για το Ευρωμπάσκετ 2025!

0

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του CB, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Κύπρο κλιμάκιο εκ μέρους της FIBA το οποίο αποτελείτο από τρεις αξιωματούχους της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στη Κύπρο, οι αντιπρόσωποι της FIBA έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις τις οποίες η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει προτείνει στην πρόταση της για φιλοξενία ενός ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2025.

Πιο συγκεκριμένα, μετέβησαν και έλεγξαν όλες τις παραμέτρους που αφορούσαν τα ξενοδοχεία που προτείνει η ΚΟΚ για διαμονή όλων των εμπλεκόμενων του Ευρωμπάσκετ 2025, που θα αφορούν τις ομάδες, το προσωπικό που θα εργαστεί, τους διαιτητές, τους επισήμους κλπ. Ακολούθως έγινε μετάβαση στις εγκαταστάσεις του σταδίου «Σπύρος Κυπριανού» για παρακολούθηση όλων των χώρων του σταδίου.

Επίσης, οι εκπρόσωποι της ΚΟΚ ανέλυσαν και όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στο στάδιο μετά την ανακαίνιση του, στο ενδεχόμενο ανάληψης ενός από τους τέσσερις ομίλους της διοργάνωσης. Οι αξιωματούχοι της FIBA έχουν αποχωρήσει χθες από το νησί και πλέον απομένει η απόφαση της FIBA τον Μάρτιο του 2022 για να δούμε εάν τελικά η Κύπρος καταφέρει να φιλοξενήσει ένα όμιλο του Ευρωμπάσκετ το 2025. Μείνετε συντονισμένοι στο CB για όλες τις εξελίξεις!