Απολογισμός της χρονιάς με βλέμμα στο Δάλι

0

Κλείσαμε τη χρονιά και επίσημα το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε και πρώτιστα θα θέλαμε να στείλουμε την αγάπη μας και τα συγχαρητήρια μας , σε όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους μας για τους ωραίους αγώνες που δώσαμε .

Συγχαίρουμε επίσης τους Διαιτητές , τη Γραμματεία και τους Χρονομέτρες που αντιμετώπιζαν τα παιχνίδια με επαγγελματισμό και ακολουθούσαν κατά γράμμα τις προκηρύξεις της ΚΟΚ που καλύπτουν τις αναπτυξιακές κατηγορίες .

Θα θέλαμε να δηλώσουμε την απεριόριστη εκτίμηση μας προς όλους τους Εφόρους των Ομάδων που υπηρετούν και υποστηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών , στον περιορισμένο ελεύθερο τους χρόνο , μάλιστα χωρίς αμοιβή!!!

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος , επισκιάζεται  κάθε στατιστική αφού οι εμπιστοσύνη που εισπράττουμε από τους γονείς φαίνεται από τη συνεχόμενη ροή εγγραφών στις Ακαδημίες μας .

Αυτή είναι η μεγάλη μας επιτυχία και η στελέχωση από τρία σε έξι αγωνιστικά τμήματα για τη νέα περίοδο , ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Το Κλιμάκιο Ιδαλίου , Πέρα Χωρίου και Νήσσου εισέρχεται σε άλλο επίπεδο αφού ολοκληρώθηκε η στελέχωση της προπονητικής ομάδας με ακόμα ένα επαγγελματία προπονητή από το εξωτερικό , που θα διαμένει μόνιμα στην περιοχή .

Με το βλέμμα λοιπόν στο Δάλι πορευόμαστε για το αύριο !!!

Image


Coffee House