ΑΠΟΠ: Τουρνουά στη μνήμη του Άκη Κλεάνθους (pic)

0

Ο ΑΠΟΠ ανακοίνωσε πως το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου θα διοργανώσει το 1ο Γυναικείο ετήσιο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας εις μνήμη του Άκη Κλεάνθους!

Αναλυτικά:

Ο ΑΠΟΠ διοργανώνει το 1ο Γυναικείο ετήσιο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας εις μνήμη του Άκη Κλεάνθους

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για τον κόσμο της Πάφου!

Εις ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού προς τον αείμνηστο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους, ο ΑΠΟΠ διοργανώνει το πρώτο Γυναικείο ετήσιο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας.

Στο Τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών «’Ακης Κλεάνθους» και το οποίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό και μεγάλο αθλητικό γεγονός για τον κόσμο της Πάφου, θα συμμετέχουν οι Γυναικείες Ομάδες Καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ, της ΕΘΑ, της ΕΝΑΔ και του ΑΠΟΠ.

Στόχος μας όπως καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και ομάδες από το εξωτερικό.

Ο αείμνηστος Άκης Κλεάνθους, ως Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, υπηρέτησε με όραμα και σεβασμό και συνέδεσε το όνομα του με τομές στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, επιτέλεσε ένα πολύ σημαντικό έργο και υπήρξε πάνω από όλα ένας αγαπητός φίλος ο οποίος διακρίθηκε για την εργατικότητα αλλά και την αποτελεσματικότητά του σε όλες τις θέσεις που ανέλαβε.

Προς τιμήν του, η κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του Α’ Λυκείου που αποτελεί και την έδρα των Τμημάτων Καλαθόσφαιρας της ομάδας μας, μετονομάστηκε σε αίθουσα «Άκης Κλεάνθους».

Το Τουρνουά στηρίζει το ξενοδοχείο Anemi Hotels & Suites όπου είναι και ο χορηγός φιλοξενίας.