Αρχηγική παρέμβαση από Αλβέρτη και Διαμαντίδη (vids)

0

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κι ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησαν για την προσπάθειά τους να κρατήσουν ενωμένο τον Παναθηναϊκό και ξεκαθαρίζουν πως η ΚΑΕ πωλείται.

Μιλώντας στη NOVA οι δύο διοικητικοί ηγέτες του Παναθηναϊκού, παραδέχθηκαν το κακό ξεκίνημα της ομάδας, υποσχέθηκαν πως όλοι θα προσπαθήσουν για καλύτερη συνέχεια, ενώ κατέστησαν σαφές πως η ομάδα παραμένει σε διαδικασία πώλησης.

Στόχος αμφοτέρων είναι η ομάδα να μείνει όσο το δυνατόν σε υψηλότερο επίπεδο, προκειμένου η επόμενη διοίκηση να παραλάβει τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει κι εκεί που υποδηλώνει η ιστορία του.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σχολίασε μεταξύ άλλων: «Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και πέρσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Το ξέραμε αυτό. Μετά από την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και την δήλωσή του πως θέλει να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα. Κάποιοι άνθρωποι εν γνώσει μας, έχουμε κληθεί, γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και πως είναι η κατάσταση, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, στην οποία ήμασταν τόσα χρόνια και μας πρόσφερε τόσα πολλά.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, όλοι μαζί με τον κόσμο, ενωμένοι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»…


Από την πλευρά του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σχολίασε: «Είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά δύσκολη και ξεκάθαρη από την άλλη. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα. Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο καλύτερο επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή. Είναι χρέος μας, η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα μαζί με τον κόσμο του θα τα καταφέρει».