Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών Κύπρου

0

Το απόγευμα της Τρίτης (13/2) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, ενόψει των επόμενων δύο επίσημων αναμετρήσεων που θα πραγματοποιήσει, στο πλαίσιο της Α’ προκριματικής φάσης του Ευρωμάσκετ 2021.

Η Εθνική Κύπρου θα αγωνιστεί σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, στις 22 Φεβρουαρίου η Κύπρος θα αναμετρηθεί με το Λουξεμβούργο, ενώ τρεις ημέρες μετά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί κόντρα στην Πορτογαλία.

Πρόκειται για την δεύτερη και τρίτη αγωνιστική του Γ’ ομίλου, στον οποίο αγωνίζεται η Κύπρος. Στο πρώτο παιχνίδι το οποίο έγινε στις 23 Νοεμβρίου 2017 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, η Κύπρος πέτυχε μία σπουδαία νίκη μπροστά σε 5000 φιλάθλους, με 69-67, απέναντι στην Πορτογαλία.

Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι φυσικά η κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο, η οποία θα δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών, ενώ από τους τρεις ομίλους που υπάρχουν αυτή την στιγμή, μία ομάδα θα εξασφαλίσει την πρόκριση της ως η καλύτερη δεύτερη των τριών ομίλων.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την έναρξη της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπως και δηλώσεις του Ομοσπονδιακού Προπονητή, κ. Λίνου Γαβριήλ, και του εκ των αρχηγών της Εθνικής Ομάδας, Άρη Κορωνίδη.