ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΠΑΠ «ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΝΔΡΙΩΤΗΣ»

0

Τεράστιας εμβέλειας παίκτες και ομάδες υπόσχονται ένα γεμάτο τριήμερο καλαθόσφαιρας από αύριο Πέμπτη (09/09) μέχρι την Κυριακή (12/09), με τη διεξαγωγή του 2ου καλαθοσφαιρικού τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», που διεξάγεται εις μνήμη του αείμνηστου Νεόφυτου Χανδριώτη.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την ΕΘΑ Έγκωμης και την PNEYMA Promotions και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας. Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος τέσσερις σπουδαίες ομάδες: ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ζενίτ και το Λαύριο.

Η δράση θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης με τον αγώνα ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Ζενίτ, στις 20:30. Το Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες ΤΣΣΚΑ-Λαύριο (19:00) και Ολυμπιακός Πειραιώς-Ζενίτ (21:30), ενώ την Κυριακή, τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, το Λαύριο θα παίξει με τη Ζενίτ (17:45) και η ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς (20:15). Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης θα γίνουν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στη Λευκωσία.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι: ΑΝΤ1, PROTATHLIMA.COM, ΣΠΟΡ FM 95.0, REBOUND και CYPRUS BASKET. Χορηγοί, πέραν της ΟΠΑΠ Κύπρου, είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Α. Ψάλτης και υιοί ΛΤΔ, η Ελληνική  Τράπεζα, η Multimarine Services, o KOΤ, η Ύδρα Ασφαλιστική, η GAP YDRA ASFALISTIKI,GAP Vassilopoulos, η Euroaudit, το Coffeehouse και η Winline.