Άρμστρονγκ από άλλον πλανήτη

0
ORLANDO - MAY 10: Darrell Armstrong #10 of the Orlando Magic poses for a portrait after winning the Sixth Man of the Year award on May 10, 1999 at TD Waterhouse Arena in Orlando, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 1999 NBAE (Photo by Fernando Medina/NBAE via Getty Images)

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γράφει για την τιμή που μας έκανε ο Ντάρελ Άρμστρονγκ ο οποίος ακούει για την Κύπρο και χαίρεται η ψυχή του.

 

Ο Νιλ Άρμστρονγκ πάτησε κάποτε στο φεγγάρι και ο Ντάρελ Άρμστρονγκ πάτησε το Σάββατο τον μπασκετικό μας κάλο. Τι συνεντευξάρα ήταν αυτή!

 

Εδώ και λίγες ώρες εμείς που ασχολούμαστε με το CyprusBasket κορδωνόμαστε λίγο περισσότερο μετά την τιμή που μας έκανε ο coach πλέον. Ο Αρμστρονγκ ήταν απολαυστικός, είχε τρελή διάθεση και κυρίως γούσταρε που ήταν μαζί μας και το έδειξε.

Χαμογελαστός, με τις φωτογραφίες του από το παρελθόν, με τις αναμνήσεις του και με τα… όλα του. Μου άρεσε πάρα πολύ η συμμετοχή του κόσμου και φυσικά η αλληλεπίδραση που υπήρχε με ανθρώπους που είχε ζήσει πράγματα στο πέρασμά του από την Κύπρο.

Πραγματικά χαιρόταν με το πέρασμά του από την Κύπρο και έδειχνε να το απολαμβάνει ακόμη. Πραγματικά με εντυπωσίασε διότι θα περίμενες από έναν πρώην πετυχημένο NBAer και νυν μέλος του προπονητικού team των Μάβερικς να είναι πιο… ξεπέτα. Το χαμόγελό του όμως τα έλεγε όλα.

 

ΥΓ: Τρελάθηκα με την ιστορία που θυμόταν με τον Τζόνι Νιούμαν. Μετά από μία νίκη, μέσα στα αποδυτήρια κάπνιζαν κάποιοι Κύπριοι συμπαίκτες του. Δεν μπορούσε να το πιστέψει και ξαφνικά μπούκαρε ο Νιούμαν και ζήτησε τσιγάρο αντί να τους κατσαδιάσει.

 

Darrell Armstrong - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

 

Mavs assistant Darrell Armstrong to be the fifth player inducted ...

Darrell Armstrong to be Inducted Into Magic Hall of Fame — Sports ...

Darrell Armstrong to be inducted into Orlando Magic Hall of Fame ...

Darrell Armstrong autographed Basketball Card (Orlando Magic) 2000 ...