Ασωνίτης στο CB: “Με τον ΑΕΛιστα δίπλα μας νιώθουμε ανίκητοι”

0

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μάρκος Ασωνίτης, μίλησε αποκλειστικά στο CB για τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα που σήμανε ουσιαστικά και την πρόκρισή της στα πλέι οφ.

“Η πρόκριση (εκτος συγκλονιστικού απροόπτου) μας γεμίζει με αισιοδοξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Πραγματικά ο στόχος μας φετος ήταν να κάναμε την υπέρβαση και να καταφέρουμε να είμαστε εκεί που πραγματικά πρέπει να βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΛ. Είναι μια μεγάλη επιβράβευση για την δουλεια που γίνεται από όλους φετος,παίκτες,συνεργάτες (βοηθός προπονητή, γυμναστής, φυσιοθεραπευτή, διοίκηση)”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

“Είμαι περηφανος και συνάμα ευγνώμων για τους ανθρώπους που με επέλεξαν να έρθω προπονητης στην ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση της ΑΕΛ προσωπικά : Μαικλ Λοιζιδη, Χάρη Παπαδόπουλο, Γιωργο Σάββα, Θωμα Τσιαλουπη και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο σωματείου Κώστα Χριστοδούλου.

Σίγουρα θα πρέπει να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και έφερε μνήμες από τα παλιά. Με τον ΑΕΛιστα δίπλα μας νιώθουμε ανίκητοι. Τώρα που ήρθαν κοντά τους θέλουμε να παραμείνουν και τα καλύτερα έπονται”.

Coffee House