Αταμάν: «Την τελευταία διετία όλα πήγαιναν καλά για τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα ήρθε η ώρα μας…»

0

Ο Εργκίν Αταμάν μιλά στο SDNA για την λαμπερή εκδήλωση του Παναθηναϊκού στο Μουσείο της Ακρόπολης, την αγάπη που λαμβάνει ως προπονητής του «τριφυλλιού» και την… πράσινη ώρα, που ήρθε.

Παναθηναϊκός, Αθήνα, Ακρόπολη. 

Οι «πράσινοι» σε συνεργασία με την Adidas θέλησαν να ενώσουν αυτές τις τρεις λέξεις και παρουσίασαν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στα αποκαλυπτήρια της φανέλας για τη σεζόν 2023-2024. Το γεγονός πως η εν λόγω εκδήλωση έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης, κάτω από τα φώτα του «Ιερού Βράχου», έδωσε όση… χρυσόσκονη χρειαζόταν η βραδιά. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Εργκίν Αταμάν και ο Σάνι Μπετσίροβιτς φρόντισαν να «χτίσουν» το φετινό καλοκαίρι μία ομάδα που θα «ζεστάνει» για τα καλά τον κόσμο, θα θέσει ψηλά τον πήχη και θα επιτρέψει συνολικά στον «πράσινο» οργανισμό να ονειρεύεται ξανά. Η σύνδεση του σήμερα με την ιστορία της πρωτεύουσας, αλλά και την κληρονομιά του συλλόγου δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα που άλλους τους ενθουσίασε και άλλους τους συγκίνησε.

Σίγουρα, ένας από τους ανθρώπους που ενθουσιάστηκαν με αυτό το project ήταν ο Εργκίν Αταμάν. Ο δύο φορές πρωταθλητής της Euroleague ήρθε στην Αθήνα με στόχο να επαναφέρει το «τριφύλλι» στην ελίτ, όπως σημειώνει συχνά σε δημόσιες τοποθετήσεις του. «Τίποτα δεν είναι αδύνατο»έλεγε ξανά και ξανά από το βήμα του πάνελ που είχε στηθεί στην εκδήλωση της «πράσινης» ΚΑΕ, ενώ αργότερα αγνάντευε την Ακρόπολη και έμοιαζε βυθισμένος στις σκέψεις του, έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο.

Το SDNA τον προσέγγισε και του ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας αυτά που σκέφτεται και όσα συμπέρανε από την όμορφη εκδήλωση. «Αυτή η εκδήλωση δείχνει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι σπουδαίο ότι η αποκάλυψη της νέας φανέλας έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης. Νιώθω πολύ όμορφα», είπε ο Τούρκος προπονητής και συμπλήρωσε: «Γνώριζα πως ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα, όμως τώρα αντιλαμβάνομαι τη σημασία και το μέγεθός του για την Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ