Αβέρωφ: Συνάντησε μέλη της ΚΟΚ & Οργανωτικής Επ. EuroBasket 2025

0
Τα μέλη της ΚΟΚ και της Οργανωτικής Επιτροπής EuroBasket 2025 ευχαρίστησαν τον κ. Νεοφύτου για την καταλυτική βοήθεια

Συνάντηση με την ευκαιρία της ανάληψης ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2025 από την Κύπρο είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας κ. Αντρέα Μουζουρίδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Μάρκο Κληρίδη και τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής EuroBasket 2025 κ. Μάρκ Κληρίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη της ΚΟΚ και της Οργανωτικής Επιτροπής EuroBasket 2025 ευχαρίστησαν τον κ. Νεοφύτου για την καταλυτική βοήθεια και στήριξη του στο όλο εγχείρημα με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού να επαναβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξή του και από εδώ και πέρα ώστε αυτό να στεφθεί με επιτυχία.

1

Τα μέλη της ΚΟΚ και της Οργανωτικής Επιτροπής EuroBasket 2025 ανέλυσαν επίσης το πλάνο και τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα, με  προτεραιότητα να είναι η επέκταση του γηπέδου της Λεμεσού, γεγονός που μακροπρόθεσμα θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στα πολλαπλά οφέλη που θα αποκομίσει η χώρα από τη διοργάνωση, άμεσα και έμμεσα, τόσο μέσω των επισκεπτών που αναμένονται για να παρακολουθήσουν τους αγώνες όσο και με τη γενικότερη έκθεση της Κύπρου στο εξωτερικό.